Een activiteit van de Badge Groep: www.badge.nl
Aanvraag-mandje

0 Producten

Overzicht

Aanvragen

0348 - 437 810

WIE ZIJN WIJ?

De naam van Misterbadge.nl zegt het al: Het is dé specialist op het gebied van Badges & Buttons in Nederland. Misterbadge.nl, een activiteit van Badge Promotions, is gericht op het bedrijfsleven die via het internet snel en eenvoudig een juiste keuze wilt maken voor haar badges, buttons, polsbandjes, neklinten en nog veel meer. Misterbadge.nl biedt haar klanten de service van één adres voor alle producten en wensen! Met een uniek en groot aanbod van producten voor evenementen, congressen, beurzen, bedrijfspresentaties, etc, onderscheidt Misterbadge.nl zich ten opzichte van andere webshops op dit gebied door:
 

  • Onze 7  "in huis" productietechnieken: door productie in eigen huis kunnen wij snel schakelen!
  • Een unieke 'state of the art' zoekmachine welke snel zoeken mogelijk maakt.
  • Een groot aanbod van producten door een breed scala aan relaties!
  • Altijd als eerste met de laatste producten en ontwikkelingen.
  • Mogelijkheid tot "custom made" productie in het Verre Oosten (voor meer informatie over onze "custom made" mogelijkheden, klik hier).

wiezijnwijfoto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BADGE PROMOTIONS: HET BEDRIJF ACHTER MISTERBADGE.NL

 
Het Woerdense bedrijf Badge Promotions BV, onderdeel van de Badge Groep ( kortweg “Badge” genoemd ), is opgericht in 1977 en heeft ongeveer 80 medewerkers. Tot 2002 was de divisie bekend onder de naam "Mister Badge Europe BV" met specialisatie in buttons, naambadges, promotioneel textiel en relatiegeschenken. Door de enorme ontwikkelingen en een veranderd totaalpakket van promotionele producten is de divisie van de Badge Groep omgedoopt tot "Badge Promotions BV". Badge Promotions BV werkt voor zowel kleine, lokale als ook grote en internationale bedrijven. Het bedrijf beschikt over eigen “in huis” productie-technieken: borduren, zeefdrukken, graveren, domen, lasergraveren, transfereren, tampondrukken, digitale druk, muismattenproductie, transferprinting en buttonproductie. Geen ander bedrijf biedt zoveel verschillende productie-technieken en know-how onder één dak.